Rezultati nagradnog likovno-kreativnog natječaja "Plastično nije fantastično" i poziv na otvaranje izložbe

Povodom Međunarodnog dana biološke raznolikosti i Dana zaštite prirode u Republici Hrvatskoj, Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika, u suradnji s Javnom ustanovom Rezervat Lokrum, dana 22. svibnja 2018. godine organizira izložbu svih pristiglih radova na završenom natječaju "Plastično nije fantastično!".

 

Na nagradni likovno-kreativni natječaj pristiglo je 17 radova nižih razreda osnovnih škola s područja Grada Dubrovnika.

Prvo mjesto dijele 2.A razred OŠ Lapad - PŠ Montovjerna s učiteljicom Marinom Brčić i 2.C razred OŠ Ivana Gundulića s učiteljicom Jelenom Curić.

Povjerenstvo za ocjenjivanje radova je odlučilo da su, bez obzira na prvonagrađene, svi učenici osvojili nagradni izlet na otok Lokrum i posjet Akvariju, a zbog zanimljivih, kreativnih i ekološki prihvatljivih izvrsnih radova.

Izložba natječajnih radova bit će otvorena 22. svibnja s početkom u 10:00 sati u Konferencijskoj dvorani na otoku Lokrumu (polazak broda u 9:30 iz Stare gradske luke).

Ovim putem zahvaljujemo na prijavi i čestitamo svim sudionicima. Zajedno smo dokazali kako kreativnost i ekološka svijest počinju od malih nogu!

lijevo
desno