Pokrenuti postupci javne nabave za projekt ReDu

 

Grad Dubrovnik, sukladno Ugovoru o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt "ReDu – provedba Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o gospodarenju otpadom Grada Dubrovnika", pokrenuo je postupke javne nabave za:

1.1. Dizajn, izada i tisak promo materijala

1.7. Usluge oglašavanja projekta na javnim površinama te u tiskanim i elektronskim medijima

 

Projekt "ReDu – provedba Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o gospodarenju otpadom Grada Dubrovnika" trajat će 20 mjeseci, a uključuje edukaciju javnosti kroz provođenje niza informativno-izobraznih aktivnosti s kojima se želi doprinijeti povećanju stope odvojeno prikupljenog komunalnog otpada, smanjenju količine otpada koji se odlaže na odlagališta i izgradnji svijesti građana Grada Dubrovnika o važnosti gospodarenja komunalnog otpada.

 

Projekt vrijedan gotovo 1,2 milijuna kuna potpisan je 19. rujna 2018. godine, a uz Grad Dubrovnik kao korisnika bespovratnih sredstava potpisnici su Ministarstvo zaštite okoliša i energetike (Posredničko tijelo razine 1) te Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (Posredničko tijelo razine 2). Riječ je o Ugovoru o dodjeli sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR), Kohezijskog fonda (KF) i Europskog socijalnog fonda (ESF) čiji je cilj dodijeliti bespovratna sredstva Korisniku u svrhu provedbe projekta.

 

Također, izobrazno-informativne aktivnosti sastavni su dio Plana gospodarenja otpadom Grada Dubrovnika za razdoblje od 2018. do 2023. godine koje je Gradsko vijeće usvojilo u svibnju 2018. godine.

 

lijevo
desno