Održano javno izlaganje o Prijedlogu UPU-a "Orašac 2"

U utorak, 27. veljače 2024. godine, s početkom u 10:00 sati, u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika, održano je javno izlaganje o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja "Orašac 2".

 

Javno izlaganje vodio je pročelnik Upravnog odjela za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika Božo Benić, mag. ing. arch. Prijedlog Urbanističkog plana uređenja "Orašac 2" izlagale su predstavnice stručnog izrađivača Plana (Unifika d.o.o., Zagreb) Tamara Vukmirović, dipl. ing. arh. i Iva Gredelj, dipl. ing. arh.

 

Potom je odgovarano na primjedbe i prijedloge zainteresiranih sudionika. O svemu će biti sastavljen zapisnik koji će skupa s odgovorima na primjedbe i prijedloge biti dio Izvješća o javnoj raspravi.

 

Za vrijeme trajanja javne rasprave za sve zainteresirane osobe osiguran je javni uvid u Prijedlog Urbanističkog plana uređenja "Orašac 2", a način na koji se uvid može izvršiti te način na koji se mogu dostaviti mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog plana, može se pogledati OVDJE.