Održano javno izlaganje o Prijedlogu UPU-a naselja Suđurađ u sklopu Ponovne javne rasprave

U četvrtak, 27. srpnja 2023. godine, s početkom u 10:00 sati u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika održano je javno izlaganje o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja naselja Suđurađ u sklopu Ponovne javne rasprave.

 

Javno izlaganje vodio je Pročelnik Upravnog odjela za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika Božo Benić, mag. ing. arch.

 

Prijedlog Urbanističkog plana uređenja naselja Suđurađ za Ponovnu javnu raspravu izlagale su predstavnice stručnog izrađivača Plana (Urbanizam Dubrovnik d.o.o.), dr. sc. Zrinka Rudež, dipl. ing. arh. i Danka Grbac Nikolac, dipl. ing. kraj. arh.

 

Potom je odgovarano na primjedbe i prijedloge zainteresiranih sudionika. O svemu će biti sastavljen zapisnik koji će skupa s odgovorima na primjedbe i prijedloge biti dio Izvješća o ponovnoj javnoj raspravi.

 

Za vrijeme trajanja javne rasprave do 1. kolovoza 2023. godine za sve zainteresirane osobe osiguran je javni uvid u Prijedlog Plana, a način na koji se uvid može izvršiti, te način na koji se mogu dostaviti mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog plana može se pogledati OVDJE.