Održano javno izlaganje o Prijedlogu UPU-a naselja Suđurađ

U četvrtak, 10. prosinca 2020. godine, s početkom u 11:00 sati, u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika te putem online sustava, održano je javno izlaganje o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja naselja Suđurađ.

 

Javno izlaganje vodila je Pročelnica Upravnog odjela za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika Jelena Lončarić, dipl. iur., univ. spec. admin. urb.

 

Prijedlog Urbanističkog plana uređenja naselja Suđurađ izlagale su predstavnice stručnog izrađivača Plana - tvrtke Urbanizam Dubrovnik d.o.o., dr. sc. Zrinka Rudež, dipl. ing. arh. i Danka Grbac Nikolac, dipl. ing. kraj. arh.

 

Potom je odgovarano na primjedbe i prijedloge zainteresiranih sudionika. O svemu će biti sastavljen zapisnik koji će skupa s odgovorima na primjedbe i prijedloge biti dio Izvješća o javnoj raspravi.

 

Za vrijeme trajanja javne rasprave za sve zainteresirane osobe osiguran je javni uvid u Prijedlog Urbanističkog plana uređenja naselja Suđurađ, a način na koji se uvid može izvršiti, te način na koji se mogu dostaviti mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog plana, može se pogledati OVDJE.