Održano javno izlaganje o Prijedlogu UPU-a "Jakljan"

U utorak, 30. ožujka 2021. godine, s početkom u 11:00 sati, u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika te putem online sustava, održano je javno izlaganje o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja "Jakljan".

 

Javno izlaganje vodila je Pročelnica Upravnog odjela za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika Jelena Lončarić, dipl. iur.univ. spec. admin. urb.

 

Prijedlog Urbanističkog plana uređenja "Jakljan" izlagala je predstavnica stručnog izrađivača Plana (Urbos d.o.o., Split) Gordana Radman, dipl. ing. arh.

 

Potom je odgovarano na primjedbe i prijedloge zainteresiranih sudionika. O svemu će biti sastavljen zapisnik koji će skupa s odgovorima na primjedbe i prijedloge biti dio Izvješća o javnoj raspravi.

 

Za vrijeme trajanja javne rasprave za sve zainteresirane osobe osiguran je javni uvid u Prijedlog Urbanističkog plana uređenja "Jakljan", a način na koji se uvid može izvršiti, te način na koji se mogu dostaviti mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog plana, može se pogledati OVDJE.