Održano javno izlaganje o Prijedlogu IiD UPU-a "Gruški akvatorij" te s tim u vezi Prijedlozima IiD PPU-a Grada Dubrovnika i IiD GUP-a Grada Dubrovnika

U petak, 14. srpnja 2023. godine, s početkom u 14:00 sati, u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika, održano je javno izlaganje o Prijedlogu Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja "Gruški akvatorij" te s tim u vezi Prijedlozima Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Dubrovnika i Izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Grada Dubrovnika.

 

Javno izlaganje vodio je pročelnik Upravnog odjela za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika Božo Benić, mag. ing. arch.

 

Prijedloge Izmjena i dopuna Planova izlagali su predstavnici stručnog izrađivača (APE d.o.o., Zagreb) Sandra Jakopec, dipl. ing. arh. i Marijana Zlodre Ujdur, mag. ing. arch. Sažetak Procjene utjecaja Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja "Gruški akvatorij" na dobro Svjetske baštine Povijesne jezgre Dubrovnika izlagala je predstavnica stručnog izrađivača (ASK Atelier d.o.o., Zagreb) dr. sc. Marija Premužić Ančić, dipl. ing. arh.

 

Potom je odgovarano na primjedbe i prijedloge zainteresiranih sudionika. O svemu će biti sastavljen zapisnik koji će skupa s odgovorima na primjedbe i prijedloge biti dio Izvješća o javnoj raspravi.

 

Za vrijeme trajanja javne rasprave za sve zainteresirane osobe osiguran je javni uvid u Prijedloge Izmjena i dopuna Planova, a način na koji se uvid može izvršiti, te način na koji se mogu dostaviti mišljenja, prijedlozi i primjedbe na navedene Prijedloge, može se pogledati OVDJE.