Održano javno izlaganje o Prijedlozima IiD PPU-a Grada Dubrovnika, IiD GUP-a Grada Dubrovnika te IiD DPU-a stambenog naselja "Solitudo"

U petak, 20. srpnja 2018. godine, s početkom u 11:00 sati u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika održano je javno izlaganje o Prijedlozima Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Dubrovnika, Izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Grada Dubrovnika te Izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja stambenog naselja "Solitudo".

 

Javno izlaganje vodila je pročelnica Upravnog odjela za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika Jelena Lončarić, dipl. iur., univ. spec. admin. urb.

Prijedloge Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Dubrovnika, Izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Grada Dubrovnika te Izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja stambenog naselja "Solitudo" izložila je predstavnica stručnog  izrađivača Plana - Zavoda za prostorno uređenje Dubrovačko-neretvanske županije, Barbara Savin, dipl. ing. arh.

Potom je odgovarano na primjedbe i prijedloge zainteresiranih sudionika. O svemu će biti sastavljen zapisnik koji će skupa sa odgovorima na primjedbe i prijedloge biti dio Izvješća o javnoj raspravi.

Za vrijeme trajanja javne rasprave za sve zainteresirane osobe osiguran je javni uvid u Prijedloge Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Dubrovnika, Izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Grada Dubrovnika te Izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja stambenog naselja "Solitudo", a način na koji se uvid može izvršiti, te način na koji se mogu dostaviti mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog plana može se pogledati OVDJE.