Održano javno izlaganje o Prijedlogu UPU-a "Tehničko-tehnološki blok Osojnik"

U petak, 15. lipnja 2018. godine, s početkom u 11:00 sati u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika održano je javno izlaganje o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja "Tehničko-tehnološki blok Osojnik".


Javno izlaganje vodila je pročelnica Upravnog odjela za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika Jelena Lončarić, dipl. iur., univ. spec. admin. urb., a nazočnima su se obratili gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i zamjenica gradonačelnika Orlanda Tokić.

Prijedlog urbanističkog plana uređenja "Tehničko-tehnološki blok Osojnik" izlagali su predstavnici stručnog  izrađivača Plana - tvrtke Urbos d.o.o: Maja Madiraca, dipl. oec. i Larisa Bačić, dipl. ing. građ..

Za vrijeme trajanja javne rasprave, za sve zainteresirane osobe, osiguran je javni uvid u Prijedlog Urbanističkog plana uređenja "Tehničko-tehnološki blok Osojnik", a način na koji se uvid može izvršiti, te način na koji se mogu dostaviti mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog plana, može se pogledati OVDJE.

lijevo
desno