Održano javno izlaganje Nacrta Plana gospodarenja otpadom Grada Dubrovnika

U ponedjeljak, 9. travnja 2018. godine, s početkom u 17:00 sati, u dvorani Visia, održano je javno izlaganje Nacrta Plana gospodarenja otpadom Grada Dubrovnika za razdoblje od 2018. do 2023. godine.

 

Javno izlaganje vodila je privremena pročelnica Upravnog odjela za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika Jelena Lončarić, dipl. iur., univ. spec. admin. urb., dok su Nacrt Plana izložile Nikolina Bakšić, mag. ing. geol. i Anita Kulušić, mag. geol. iz tvrtke DLS - projektiranje i zaštita okoliša.

Na javnom izlaganju građani su iznijeli svoje primjedbe, prijedloge i mišljenja na Nacrt Plana.

Sukladno članku 22. Zakona o održivom gospodarenju otpadom ("Narodne novine", broj: 94/2013. i 73/2018.) 16. ožujka 2018. godine je započeo javni uvid u Nacrt Plana, a koji traje do 18. travnja 2018. godine. Uvid u Nacrt Plana moguć je na mrežnim stranicama Grada Dubrovnika (OVDJE) te u Upravnom odjelu za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša na adresi Pred Dvorom 1, Dubrovnik, svaki radni dan od 9:00 do12:00 sati.

Tijekom Javnog uvida javnost može dostaviti svoja mišljenja, prijedloge i primjedbe (s naznakom predmeta "Mišljenje na Nacrt Plana gospodarenja otpadom"):

  • na adresu: Grad Dubrovnik, Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša, Pred Dvorom 1, 20000 Dubrovnik ili
  • na e-mail: urbanizam@dubrovnik.hr
lijevo
desno