Obavijest o Javnoj raspravi Studije utjecaja na okoliš ceste Dubrovnik - Zračna luka (Čilipi), Dubrovačko-neretvanska županija

Na temelju članka 17. stavka 2. Uredbe o informiranju i sudjelovanju javnosti i zainteresirane javnosti u pitanjima zaštite okoliša ("Narodne novine", broj: 64/08), Upravni odjel za zaštitu okoliša i komunalne poslove Dubrovačko-neretvanske županije obavještava javnost i zainteresiranu javnost o upućivanju na

 

JAVNU RASPRAVU

STUDIJE O UTJECAJU NA OKOLIŠ

CESTE DUBROVNIK - ZRAČNA LUKA (ČILIPI)

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

 

1. Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja donijelo je Odluku o upućivanju na javnu raspravu Studije o utjecaju na okoliš ceste Dubrovnik - Zračna luka (Čilipi), Dubrovačko-neretvanska županija, u daljnjem tekstu: Studija. Prema zamolbi za pravnu pomoć javnu raspravu o Studiji koordinira i provodi Upravni odjel za zaštitu okoliša i komunalne poslove Dubrovačko-neretvanske županije.

 

2. Javna rasprava o Studiji trajat će 30 dana, u vremenu od 16. kolovoza do 14. rujna 2023.

 

3. Mjesto održavanja javnog uvida u Studiju je u službenim prostorijama Grada Dubrovnika, Pred Dvorom 1, Dubrovnik, u službenim prostorijama Općine Župa dubrovačka, Vukovarska 48, Srebreno, te u službenim prostorijama Općine Konavle, Trumbićev put 7, Cavtat, u roku određenom za javnu raspravu, svakog radnog dana od 9:00 do 12:00 sati. Na mjestu javnog uvida bit će izložena cjelovita Studija i netehnički sažetak Studije te knjiga primjedbi. Obavijest o javnoj raspravi i cjelovita Studija te netehnički sažetak Studije bit će danom početka javne rasprave objavljeni na internetskim stranicama Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja koje možete vidjeti na sljedećim poveznicama:

 

INFORMACIJA O ODLUCI DA SE STUDIJA O UTJECAJU NA OKOLIŠ CESTE DUBROVNIK - ZRAČNA LUKA (ČILIPI), DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA, UPUĆUJE NA JAVNU RASPRAVU

 

STUDIJA O UTJECAJU NA OKOLIŠ ZA PROMETNICU DUBROVNIK - ZRAČNA LUKA (ČILIPI)

 

STUDIJA O UTJECAJU NA OKOLIŠ ZA PROMETNICU DUBROVNIK - ZRAČNA LUKA (ČILIPI) - KNJIGA PRILOGA

 

STUDIJA O UTJECAJU NA OKOLIŠ ZA PROMETNICU DUBROVNIK - ZRAČNA LUKA (ČILIPI) - NE-TEHNIČKI SAŽETAK

 

4. Javno izlaganje o Studiji održat će se u utorak, 5. rujna 2023. u 17:00 sati, u zgradi sveučilišnog kampusa Sveučilišta u Dubrovniku (stara bolnica), Branitelja Dubrovnika 41 u Dubrovniku.

 

5. Pisana mišljenja, prijedloge i primjedbe na Studiju, javnost i zainteresirana javnost može upisati u knjige primjedbi na mjestima javnog uvida ili u pisanom obliku dostaviti na adresu: Dubrovačko-neretvanska županija, Upravni odjel za zaštitu okoliša i komunalne poslove, Vukovarska 16, 20 000 Dubrovnik, u tijeku roka predviđenog za javnu raspravu.

 

6. Primjedbe i prijedlozi koji ne budu dostavljeni u roku i ne budu čitko napisani neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi.