Odgovor na zaprimljeno pitanje - Javni poziv za su/financiranje projekata udruga u području zaštite okoliša i prirode te urbanizma i prostornog planiranja od interesa za Grad Dubrovnik za 2024. godinu

Sukladno točki 3.5. Rokovi i način postavljanja pitanja o Javnom pozivu i način dostave i objavljivanje odgovora na postavljena pitanja Uputa za prijavitelje u okviru Javnog poziva za su/financiranje projekata udruga u području zaštite okoliša i prirode te urbanizma i prostornog planiranja od interesa za Grad Dubrovnik za 2024. godinu, objavljuje se zaprimljeno pitanje i odgovor Upravnog odjela za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša:

 

Pitanje:

Je li moguće naknadu za provođenje određenih aktivnosti projekta studentima koji će sudjelovati na prijavljenom projektu (stavka 1.2. u obrascu proračuna) isplatiti u obliku studentskog ugovora?

 

Odgovor:

Naručitelj posla može s izvođačem (za provođenje određenih aktivnosti projekta) sklopiti i ugovor o obavljanju studentskoga posla te na temelju istog isplatiti naknadu.

Napominjemo da je potrebno uvažiti sve ostale definirane uvjete u poglavlju 1. Ljudski resursi (specificirati troškove koji su neizravno povezani s provedbom projekta, udio do najviše 70% vrijednosti proračuna projekta koji se traži od Grada Dubrovnika).