Izvješća o javnoj raspravi o Prijedlozima Izmjena i dopuna PPU-a Grada Dubrovnika, Izmjena i dopuna GUP-a Grada Dubrovnika te Izmjena i dopuna UPU-a "Gruški akvatorij"

Obavještavamo javnost da su, sukladno članku 102. Zakona o prostornom uređenju ("Narodne novine", broj: 153/13, 65/17, 114/18, 39/19 i 98/19), a u svezi s člankom 59. stavkom 1. Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prostornom uređenju ("Narodne novine", broj: 67/23), izrađena Izvješća o javnoj raspravi o Prijedlozima Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Dubrovnika, Izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Grada Dubrovnika te Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja "Gruški akvatorij".

 

Javni uvid u Prijedlog Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Dubrovnika trajao je 30 dana, od 10. srpnja do zaključno 8. kolovoza 2023. godine. Javni uvid u Prijedloge Izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Grada Dubrovnika i Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja "Gruški akvatorij" trajao je 15 dana, od 10. do zaključno 24. srpnja 2023. godine. Javno izlaganje Prijedloga Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Dubrovnika, Izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Grada Dubrovnika i Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja "Gruški akvatorij", održano je u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika u petak, 14. srpnja 2023. godine s početkom u 14:00 sati.

 

Izvješća o javnoj raspravi o Prijedlozima Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Dubrovnika, Izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Grada Dubrovnika te Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja "Gruški akvatorij" oglašavaju se na oglasnoj ploči Grada Dubrovnika, na mrežnim stranicama Grada Dubrovnika (OVDJE) te na mrežnim stranicama Informacijskog sustava prostornog uređenja u vremenskom razdoblju sukladno članku 102. Zakona o prostornom uređenju.