Izložba studentskih radova DUBROVNIK – PLANIRANJE NASELJA I RAZVOJ GRADA

Pozivamo vas na otvorenje izložbe studentskih radova DUBROVNIK – PLANIRANJE NASELJA I RAZVOJ GRADA, koja će se održati u srijedu, 22. studenog 2023. godine s početkom u 18:00 sati, u Lazaretima, Frana Supila 10, 20 000 Dubrovnik u sklopu desetih Dana kreativnih i kulturnih industrija.

 

Izloženi studentski radovi rezultat su kolegija Urbanističke radionice I: Planiranje naselja – PROSTORNA VIZIJA RAZVOJA GRADA DUBROVNIKA i Urbanističke radionice II: Preobrazba grada – PREOBRAZBA GRADSKOG SREDIŠTA GRUŽ U DUBROVNIKU, nastali na Diplomskom studiju Arhitektura i urbanizam akademske godine 2022./2023. i osmišljeni su kao jedinstven zadatak s temom planiranja razvoja grada Dubrovnika. Cijeli projekt je realiziran u organizaciji Arhitektonskog fakulteta, Katedre za urbanizam, prostorno planiranje i pejsažnu arhitekturu, uz financijsku podršku Grada Dubrovnika.

 

Na otvorenju izložbe sudjeluju pročelnik Upravnog odjela za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika Božo Benić, te ispred Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Katedre za urbanizam, prostorno planiranje i pejsažnu arhitekturu prof. emer. dr. sc. Tihomir Jukić s asistentima Kristinom Perkov i Marinom Duićem.

 

Izložba ostaje otvorena do četvrtka 30. studenog 2023. godine.

lijevo
desno