JAVNO SAVJETOVANJE - Prijedlog Pravilnika o nagrađivanju učenika i studenata Grada Dubrovnika

Zatvorena savjetovanja s javnošću

Ovim Pravilnikom utvrđuju se uvjeti i načini nagrađivanja učenika i studenata Grada Dubrovnika, te njihovih mentora u osnovnim i srednjim školama.

 

Grad Dubrovnik želi poduprijeti znanje i izvrsnost te na taj način motivirati učenike i studente za sudjelovanje na natjecanjima kao i uspješan nastavak školovanja.

 

Postupak za dodjelu nagrada pokreće Upravni odjel za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo javnim pozivom za podnošenje prijedloga za dodjelu nagrada za posebna postignuća učenika i studenata Grada Dubrovnika. 

 

U pozivu se utvrđuju uvjeti za dodjelu nagrada, postupak predlaganja i rok za dostavu prijedloga.

 

Ovo savjetovanje ostaje otvoreno od 31. svibnja 2023. do 1. srpnja 2023. (do 12 sati), a do kada svi zainteresirani mogu dati svoje prijedloge i sugestije na tekst Odluke na e-mail adresu: rmarkovic@dubrovnik.hr, s naznakom ''Javno savjetovanje – Prijedlog Pravilnika o nagrađivanju učenika i studenata Grada Dubrovnika''. Nakon proteka navedenog vremenskog razdoblja neće biti moguće ispunjavati Obrazac za savjetovanja i dostavljati prijedloge i komentare na ovu temu.

 

Svi prijedlozi i komentari bit će uzeti u obzir i razmotreni te će se po završetku Savjetovanja objaviti Izvješće o provedenom savjetovanju, a konačna verzija Odluke proslijedit će se Gradskom vijeću na razmatranje i usvajanje.