JAVNO SAVJETOVANJE - Prijedlog Odluke o izmjeni Odluke o rezerviranim parkirališnim mjestima pravnim i fizičkim osobama-obrtnicima vezano uz određene djelatnosti

Zatvorena savjetovanja s javnošću

Odlukom o rezerviranim parkirališnim mjestima pravnim i fizičkim osobama-obrtnicima vezano uz određene djelatnosti uređuju se uvjeti i način stjecanja prava korištenja rezerviranih parkirališnih mjesta na području Grada Dubrovnika pravnim i fizičkim osobama-obrtnicima vezano uz određenu vrstu djelatnosti za koju Grad Dubrovnik ocijeni da postoji legitiman cilj odobravanja rezerviranih parkirališnih mjesta.

 

Prijedlogom Odluke o izmjeni Odluke o rezerviranim parkirališnim mjestima pravnim i fizičkim osobama-obrtnicima vezano uz određene djelatnosti rezervirana parkirališna mjesta ubuduće bi se dodjeljivala javnim natječajem na razdoblje od pet godina.

 

Ovo savjetovanje ostaje otvoreno od 19. travnja 2023. do 18. svibnja 2023., do kada svi zainteresirani mogu dati svoje prijedloge i sugestije na tekst Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnom redu na e-mail adresu:  komunalno@dubrovnik.hr s naznakom „javno savjetovanje – Odluka o izmjeni Odluke o rezerviranim parkirališnim mjestim pravnim i fizičkim osobama-obrtnicima vezano uz određene djelatnosti“. Istekom roka više neće biti moguće ispunjavati Obrazac za savjetovanje i pisati komentare na ovu temu.

 

Na sudjelovanje u otvorenom internetskom savjetovanju pozivaju se svi građani, kao i poduzetnici koji obavljaju gospodarsku djelatnost. Svi prijedlozi i komentari biti će uzeti u obzir i razmotreni te će se po završetku Savjetovanja objaviti Izvješće o prihvaćenim i neprihvaćenim prijedlozima odnosno razlozima eventualnog neprihvaćanja.