JAVNO SAVJETOVANJE - Nacrt Pravilnika o postupanju u postupcima jednostavne nabave

Zatvorena savjetovanja s javnošću

Uslijed nove odluke Vrhovnog suda RH kojom je poništen pravilnik o jednostavnoj nabavi donesen od strane općinskog načelnika, a temeljem ranije upute i stava Ministarstva uprave predlaže se Gradskom vijeću donijeti Pravilnik o postupanju u postupcima jednostavne nabave  na koje se ne primjenjuje Zakon o javnoj nabavi. Također se tekst Pravilnika prilagođava izmjenama  Zakona o javnoj nabavi dijelu koji se odnosi na uvođenje nove valute eura.

 

Popunjeni obrazac za sudjelovanje u savjetovanju dostaviti na e-mail adresu: nabava@dubrovnik.hr zaključno do 22 prosinca 2022. do 12:00 sati.

 

Po završetku savjetovanja svi pristigli prijedlozi i mišljenja bit će razmotreni te prihvaćeni ili neprihvaćeni, uz obrazloženja koja će biti sastavni dio Izvješća o savjetovanju s javnošću. Izvješće će biti objavljeno na internetskoj stranici Grada Dubrovnika https://www.dubrovnik.hr/savjetovanje-s-javnoscu.

 

Ukoliko ne želite da vaši osobni podaci (ime i prezime) budu javno objavljeni molimo da to posebno istaknete pri slanju obrasca.