Uređuje se asfaltni kolnik i kružni tok u Ulici dr. Vladka Mačeka

Sukladno godišnjem planu investicijskog održavanja i sanacije nerazvrstanih cesta na gradskom području u utorak su započeli radovi na sanaciji asfaltnog zastora kolnika u Ulici dr. Vladka Mačeka.

 

Predmetni radovi obuhvaćaju uklanjanje postojećeg asfaltnog zastora, korekciju kružnog raskrižja na dnu ulice i to tako da će se postojeće raskrižje ukloniti i izraditi novo te, u konačnici, asfaltiranje ulice u cjelini. Očekivano trajanje radova je tri tjedna, a dinamika izvođenja ovisit će o vremenskim uvjetima.

 

Sugrađani se pozivaju na prilagođavanje privremenoj  regulaciji prometa i pridržavanje znakova zabrane parkiranja na pojedinim dijelovima ulice, a koji će se postavljati na dionicama obuhvata radova sukladno dinamici izvođenja radova.

 

Ukupna vrijednost radova iznosi oko 800 tisuća kuna, a izvodi ih ugovorni izvođač radova na održavanju nerazvrstanih cesta u gradu Dubrovniku tvrtka Tehnogradnja d.o.o.

 

Prema najavama gradonačelnika Mata Frankovića prilikom predstavljanja i usvajanja Proračuna za 2023. godinu, upravo će u ovoj godini doći do pojačanog održavanja prometnica na gradskom području, a sanirat će se ukupna površina od oko 20 tisuća metara kvadratnih kolnika.

lijevo
desno