Raspisan natječaj za zakup kućica za vrijeme održavanja Dubrovačkog zimskog festivala

Društvo Grada Dubrovnika - DUBROVAČKA BAŠTINA d.o.o. i Povjerenstvo „Dubrovačkog zimskog festivala“ raspisali su javni poziv za prikupljanje ponuda za zakup kućica za obavljanje ugostiteljske djelatnosti i djelatnosti trgovine za vrijeme održavanja manifestacije „Dubrovački zimski festival“.

 

Drvene kućice bit će postavljene na Stradunu, Pilama (Brsalje), Gundulićevoj poljani, u Uvali Lapad, Gružu i Mokošici i to u vremenu od 28. studenoga 2020. godine do 6. siječnja 2021. godine. Za ugostiteljsku djelatnost predviđeno je ukupno 20 kućica s pripadajućom opremom, dok je na Brsaljama predviđen jedan objekt za djelatnost trgovine prigodne ponude tradicijskih proizvoda, hrane, pića, suvenira i slično.

 

Javni poziv se provodi od 16. listopada 2020. godine, a razmatrat će se ponude koje su pristigle zaključno do 4. studenoga 2020. godine. Detaljne obavijesti o uvjetima i lokacijama zainteresirani mogu dobiti u prostorijama društva DUBROVAČKA BAŠTINA d.o.o., na adresi Branitelja Dubrovnika 7, na tel. 020/638 208 ili na e-mail: info@dubrovackabastina.com.

 

Cijeli tekst natječaja dostupan je OVDJE.