Predstavnici Grada Dubrovnika na poslovnom sastanku Hrvatske mreže zdravih gradova u Karlovcu

Službenici Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić i Marko Grgurević sudjelovali su na 28. Jesenskom poslovnom sastanku Hrvatske mreže zdravih gradova, koji se  održao u Karlovcu 5. i 6. listopada 2023. na lokaciji Stari Grad Dubovac. Kao i svake godine okupili su se koordinatori i gradonačelnici hrvatskih zdravih gradova te koordinatori i župani hrvatskih zdravih županija, a domaćin sudionicima sastanka bio je Damir Mandić, gradonačelnik Grada Karlovca.

 

Uz redovite poslove izvještavanja o provedenim aktivnostima i dogovaranja o planovima za slijedeću godinu te prikaze modela dobre prakse domaćina, središnje tematsko događanje bio je okrugli stol gradonačelnika i djelatnika lokalne samouprave na temu “Zdravlje i socijalno blagostanje – Održivi razvoj zajednice" pod naslovom „Kako biti proaktivan u reaktivnim vremenima?“. Tijekom okruglog stola predstavljena su iskustva naših gradonačelnika i djelatnika gradske uprave vezana uz održivi socijalni, gospodarski i okolišni razvoj zajednice tijekom protekle četiri godine.

 

Zamjenik pročelnika Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić održao je zapaženu prezentaciju pod nazivom “New European Bauhaus (NEB) kao zamašnjak održivog gospodarskog i društvenog razvoja Dubrovnika”.

lijevo
desno