Javni poziv za predlaganje projekata u području skrbi o djeci za 2022.

Javne potrebe u području skrbi o djeci, za koje se sredstva osiguravaju u Proračunu Grada Dubrovnika za 2022. godinu u razdjelu Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo jesu skrb o djeci te poslovi kojima je cilj poboljšati postojeće stanje u navedenom području, a koje su od interesa za Grad Dubrovnik.

 

Financijska sredstva osiguravaju se za sufinanciranje javnih potreba čiji se sadržaj odnosi na pružanje izravnih socijalnih usluga korisnicima, kako bi se povećalo komplementarno djelovanje u zadovoljenju potreba ciljanih korisničkih skupina, izbjeglo dupliciranje usluga, poboljšala kvaliteta života djeci,  smanjila socijalna isključenost korisnika, otklonili ili ublažili socijalni rizici u ovoj kategoriji, spriječilo razvoj sociopatoloških oblika ponašanja kod djece  te spriječio razvoj ovisnosti.

 

Ovaj poziv svoje ciljeve temelji prvenstveno na Akciji gradovi i općine prijatelji djece te pozitivnim državnim propisima kojima se regulira skrb za djecu.

 

Tekst Javnog poziva dostupan je ispod ove objave. 

 

Obrasci za prijavu, upute za prijavitelje kao i ostala natječajna dokumentacija mogu se preuzeti  u Upravnom odjelu za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Grada Dubrovnika na adresi Iva Vojnovića 31, 20000 Dubrovnik te na web stranici Grada Dubrovnika (ispod ove objave).

 

Prijava na javni poziv digitalnim putem omogućena je na stranici Grada Dubrovnika na sljedećoj poveznici:

https://www.dubrovnik.hr/obrazac-javni-poziv/?key=OTIwMjItMDItMjEgMTE6MTc6MjA%3D