Javna rasprava o projektu Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Dubrovnika

 


Dubrovačko-neretvanska županija je nositelj projekta Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Dubrovnika, koji obuhvaća područja slijedećih jedinica lokalne samouprave: Grad Dubrovnik, Općina Dubrovačko primorje, Općina Konavle i Općina Župa dubrovačka. Projekt se provodi u okviru Okvirnog nacionalnog programa za razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa u područjima u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja (ONP), sukladno kojem će se prijaviti na natječaj za sufinanciranje od strane fondova Europske unije. Projektom se planira izgradnja otvorene pristupne mreže elektroničkih komunikacija sljedeće generacije (NGA).

 

Sukladno strukturnim pravilima ONP-a, nositelj projekta s danom 23.08.2017. pokreće postupak javne rasprave o projektu Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Dubrovnika. Svi podaci i očitovanja operatora i drugih zainteresiranih strana primati će se zaključno do 22.09.2017. putem elektroničke pošte, na adresu: javna.rasprava.dubrovnik.nga@dubrovnik.hr.

 

NAPOMENA:

 

Rezultate mapiranja na temelju Q42018 podataka iz HAKOM aplikacije trenutno nije moguće nadopuniti posljednim podatcima o finalnim korisnicima jer je proces prikupljanja i definiranja broja finalnih korisnika na inicijalnim bijelim adresama (proizašlim iz podataka Q42018 HAKOM aplikacije) u tijeku. Na poveznici Prilog 3 nacrta PRŠI se nalaze raspoloživi podatci o korisnicima (rezultati mapiranja iz prethodne javne rasprave) za koje se ne jamči točnost.