Poziv na testiranje - Referent/ica – poslovni/a tajnik/ca - 1 izvršitelj/ica uz obvezni probni rad u trajanju od 3 mjeseca u Upravni odjel za izgradnju i upravljanje projektima

Na temelju članka 20. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi («Narodne novine», broj 86/08, 61/11, 04/18 i 112/19.),Povjerenstvo za provedbu postupka javnog natječaja za prijam u službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto Referent/ica – poslovni/a tajnik/ca - 1 izvršitelj/ica uz obvezni probni rad u trajanju od 3 mjeseca u Upravni odjel za izgradnju i upravljanje projektima  Grada Dubrovnika (dalje u tekstu: Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja), upućuje:

 

 

POZIV  NA  TESTIRANJE

 

Dana 15.ožujka  2024. godine (petak) s početkom u 13:00 sati u Maloj vijećnici Grada Dubrovnika, na adresi Pred Dvorom 1, Dubrovnik, I. kat, održat će se postupak provjere znanja i sposobnosti putem pisanog testiranja, a temeljem javnog natječaja za prijam u službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto Referent/ica – poslovni/a tajnik/ca - 1 izvršitelj/ica uz obvezni probni rad u trajanju od 3 mjeseca u Upravni odjel za izgradnju i upravljanje projektima  Grada Dubrovnika.