Završen prvi ciklus radionica o emocionalnoj inteligenciji u Centru za mlade Dubrovnik

Završne dvije radionice jačanja psihosocijalnih i organizacijskih vještina mladih održale su se 19. i 20 ožujka 2022. u Centru za mlade Dubrovnik.

 

Radionice su integralni dio cjelogodišnjeg projekta Centra za mlade Dubrovnik, koji provodi Udruga za razvoj civilnog društva Bonsai uz partnere Univerzalni istraživački institut, Zajednicu tehničke kulture Grada Dubrovnika, Udrugu za mlade Maro i Baro te Grad Dubrovnik.

 

Projekt su sufinancirali Središnji državni ured za demografiju i mlade i Grad Dubrovnik

 

Kreiranjem edukativnih, zabavnih, participativnih, psihosocijalnih sadržaja te uređenjem prostora i unaprjeđenjem civilno-javnog partnerstva, ovim projektom se jača infrastruktura i prilike za razvoj mladih u Dubrovniku.

 

Središnja tema radionica bila je emocionalna inteligencija, a u svakoj se radionici kombinirala teorijska podloga s iskustvenim i praktičnim dijelom. 

 

U svojim komentarima polaznice i polaznici radionica posebno su naglasili i pohvalili radionicu koja je bila fokusirana na liderstvo, na kojoj su mogli naučiti kako emocije uvode prioritet u mišljenje, pomažu prosuđivanju i pamćenju događaja, daju mogućnost procjene iste emocionalne situacije s različitih strana te kako emocionalna stanja olakšavaju pristupe specifičnim problemima.

 

 

lijevo
desno