Zamjenica Tepšić primila mladu ekipu Taekwondo kluba Shark

Zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić primila je danas u Velikoj vijećnici mladu ekipu Taekwondo kluba Shark povodom osvajanja odličja na Prvenstvu Hrvatske koje se održalo u Slavonskom Brodu.

 

Prijemu su također nazočile i trenerice dubrovačkog Taekwondo kluba Shark, Sanja Rosandić i Darija Margeta.

 

Naime, klub Shark predstavljalo je dvadeset natjecatelja koji su osvojili jedanaest zlatnih, četrnaest drugih i sedamnaest trećih mjesta u kategoriji borba i forma.  Njihov je uspjeh zaokružen osvojenim trećim ekipnim mjestom zbog sjajnih rezultata postignutih na ovom natjecanju.

 

Zamjenica Tepšić u ovoj je prigodi uputila iskrene čestitke mladoj ekipi i njihovim trenericama na ostvarenim sportskim postignućima u Slavonskom Brodu.

 

„Zaista ovaj uspjeh još jednom dokazuje vaš talent i volju za postizanje najsjajnijih odličja. Sigurna sam kako velike zasluge za ovakav rezultat idu i vašim trenericama koje vas kontinuirano prate i podržavaju kako biste naš grad predstavili u najboljem svjetlu. Moram kazati kako je 2021. godina obilježena izvanrednim uspjesima za dubrovačke sportaše, a još jedan u nizu je i ovaj vaš i to je ono što nas čini ponosnima“, istaknula je zamjenica.

 

Trenerica Rosandić ovom je prilikom upoznala zamjenicu s dosadašnjim radom, uvjetima treniranja i natjecanjima koji će uslijediti, iskazavši pritom zadovoljstvo zbog današnjeg prijema i prepoznavanja rezultata mladih natjecatelja.

 

Na samom kraju, zamjenica Tepšić dodala je kako će Grad Dubrovnik biti potpora Taekwondo klubu Shark koji ima izniman potencijal za buduća vremena.

 

lijevo
desno