Zamjenica Tepšić na tribini Hrvatske gospodarske komore i Ministarstva gospodarstva

Zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić i pročelnici upravnih odjela za  turizam, gospodarstvo i more, odnosno odjela za gospodarenje gradskom imovinom Marko Miljanić i Zdenko Medović nazočili su tribini “Predstavljanje mjera i aktivnosti Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta” koja je održana u četvrtak u hotelu Adria.

 

Tribina je priređena u organizaciji Hrvatske gospodarske komore – županijske komore Dubrovnik i Udruženja obrtnika Dubrovnik, a u njenom radu sudjelovao je i ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat sa suradnicima.

 

Na tribini je bilo riječi o akcijskom planu za administrativno rasterećenje gospodarstva, tržištu radne snage i usuglašavanju s potrebama realnog sektora te natječajima ministarstva, a nakon održane prezentacije ministar Horvat i suradnici će odgovarati na pitanja prisutnih.

 

Uvodno se obraćajući prisutnima zamjenica Tepšić izrazila je nadu da će Grad Dubrovnik i Hrvatska gospodarska komora te sve njene strukovne sastavnice i dalje njegovati dobre i partnerske odnose koji su uspostavljeni u mandatu ove gradske uprave. Podsjetila je na dio aktivnosti i mjera koje Grad Dubrovnik provodi, a među kojima se ističu sustavi potpora tradicijskim obrtima i ženama poduzetnicima.

 

lijevo
desno