Zamjenica Tepšić na svečanom otvaranju vaterpolskog turnira „TOMO tournament“

Zamjenica dubrovačkog gradonačelnika Jelka Tepšić ovog četvrtka sudjelovala je na svečanom otvaranju jubilarnog desetog međunarodnog vaterpolskog turnira za djecu „TOMO tournament“.

 

Pred ispunjenim gruškim bazenom zamjenica Tepšić izrazila je zadovoljstvo zbog nastavka organiziranja sportskih manifestacija nakon dvije godine pauze te je iskazala dobrodošlicu u Dubrovnik svim natjecateljicama i natjecateljima.

 

„U ovoj prigodi želim uputiti zahvalu, ali i pohvalu organizacijskom odboru kluba Jug za pripremu memorijalnog turnira koji se održava u spomen na Toma Udovičića, velikoga zaljubljenika u vaterpolo i čovjeka koji je odgojio brojne generacije mladih vaterpolista. Ovakav događaj iz godine u godinu sigurna sam potiče i motivira svakog mladog čovjeka da iskaže vlastite sposobnosti, talente i što je najvažnije pronađe smisao u bavljenju sportom.  Neka ovogodišnji jubilarni turnir bude mjesto ispunjeno sportskih duhom i entuzijazmom, međusobnim uvažavanjem, tolerancijom i mjesto upoznavanja koje će možda donijeti prijateljstva i suradnju u nekim budućim vremenima“ istaknula je zamjenica u svom govoru.

 

Uz zamjenicu natjecateljima i natjecateljicama obratio se i olimpijski pobjednik, svjetski i europski prvak, vratar Josip Pavić zaželjevši u ovoj prigodi puno uspjeha i dobrih rezultata svim sudionicima.

 

Ovogodišnji vaterpolski turnir za djecu „Tomo Tournament“ okupit će pedeset i dvije ekipe iz dvanaest europskih zemalja koji će se kroz narednih šest dana koliko turnir traje natjecati u tri kategorije. U Gružu će uz podršku svojih timova tako snage odmjeriti oko 800 djece natjecatelja.

 

 

lijevo
desno