Zamjenica Tepšić na svečanoj dodjeli "Zlatne kune" najboljim gospodarstvenicima

Zamjenica gradonačelnika Grada Dubrovnika Jelka Tepšić i predsjednik Gradskog vijeća Grada Dubrovnika Marko Potrebica sudjelovali su danas na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Dubrovnik gdje su dodijeljene plakete „Zlatna kuna“ najboljim malim, srednjim i velikim tvrtkama za poslovanje u 2021. godini.

 

Plaketu Zlatna kuna za veliko trgovačko društvo osvojila je Atlantska plovidba, Zlatna kuna za srednje trgovačko društvo pripala je tvrtki Nautika, a najboljim malim trgovačkim društvom proglašena je tvrtka Crocum. Priznanja za dugogodišnje uspješno poslovanje i doprinos hrvatskom gospodarstvu pripalo je i društvu Blato 1902 za 120 godina postojanja, Zračnoj luci Dubrovnik za 60 godina te Hotelu Lero za pola stoljeća postojanja.

 

Zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić uputila je čestitku svim nominiranima i dobitnicima vrijednih priznanja, istaknuvši da su oni temelj našeg društva bez kojih ne bi imali prosperitet lokalnih uprava.  

 

- Grad Dubrovnik, kao što je i bio u razdobljima COVID krize, uvijek biti na raspolaganju, u skladu svojih mogućnosti poticati i pomagati svim poduzetnicima jer nam je to zaista i obveza – naglasila je zamjenica Tepšić.

lijevo
desno