Zamjenica Tepšić na konferenciji “Bez ovisnosti”

Medijska kuća “Dubrovački medijski centar” organizira konferenciju pod nazivom “Bez ovisnosti” koja se danas održava u Studentskom domu Dubrovnik. Uzvanike je na početku pozdravila zamjenica dubrovačkog gradonačelnika Jelka Tepšić, istaknuvši važnost ove konferencije.

 

- Dotakli ste se teme koja je sveprisutna u našem društvu, ne samo na razini države nego i u našem gradu, a o kojoj uvijek trebamo govoriti. Grad Dubrovnik kroz Upravni odjel za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo ima programe koje se usmjeravaju prema mladima poput Foruma mladih. Vjerujem da svi mladi ovdje prisutni svjesni ozbiljnosti problema ovisnosti – rekla je zamjenica Tepšić, dodavši kako je uloga lokalne zajednice stvoriti platforme za zdrav i uravnotežen razvoj.      

 

Na panelu sudjeluju Slavko Sakoman, sveučilišni profesor i ugledni hrvatski psihijatar s istaknutim angažmanom u borbi protiv ovisnosti, klinička psihologinja profesorica Vesna Raguž Staničić, don Marinko Šljivić, Domagoj Jakopović Ribafish, novinar i influencer te Glavni policijski inspektor za drogu PU dubrovačko-neretvanske Zoran Tikvica.  

lijevo
desno