Zaključak gradonačelnika o sufinanciranju programa i projekata udruga proizašlih iz Drugog svjetskog rata i poratnog razdoblja za 2023.

Temeljem propisa koji reguliraju dodjelu sredstava udrugama na državnoj i lokalnoj razini te osiguranih sredstava u Proračunu Grada Dubrovnika za 2023, gradonačelnik Grada Dubrovnika raspisao je Javni poziv za sufinanciranje programa, projekata i manifestacija iz područja skrbi o udrugama proizašlim iz Drugog svjetskog rata i poratnog razdoblja za 2023. Gradsko vijeće Grada Dubrovnika imenovalo je jedinstveno Povjerenstvo za provjeru ispunjavanja propisanih uvjeta za sve javne pozive koje raspisuje Grad Dubrovnik te Povjerenstvo za ocjenjivanje programa, projekata i manifestacija iz područja skrbi o udrugama proizašlim iz Drugog svjetskog rata i poratnog razdoblja za 2023.

 

Prihvaćajući prijedlog Povjerenstva, gradonačelnik Grada Dubrovnika donio je Zaključak o sufinanciranju programa i projekata udruga proizašlih iz Drugog svjetskog rata i poratnog razdoblja za 2023., koji objavljujemo u privitku.