VRIJEDNA DONACIJA OD 9.841,96 EURA ZA UDRUGU RINA MAŠERA U hotelu Rixos dodijeljene zahvalnice za Dubrovačku trpezu

Gradonačelnik Mato Franković dodijelio je danas u hotelu Rixos Premium Dubrovnik zahvalnice sudionicima humanitarnog gastronomskog događanja Dubrovačke trpeze, na kojem je prikupljeno 9.841,96 eura, a sav prihod namijenjen je Udruzi za osobe s intelektualnim teškoćama Rina Mašera. 

 

Svečanoj dodijeli priznanja nazočile su zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić,  pročelnica Upravnog odjela za turizam, gospodarstvo i more Antonela Svilarić te pročelnica Upravnog odjela za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu Matilda Krile Prkoča. 

 

“Hvala svim sudionicima i organizatorima na ovoj hvalevrijednoj akciji koja je saživjela s našim sugrađanima, ali koja predstavlja i jedan vid zahvale našim ugostiteljima, hotelijerima ali i posjetiteljima koji cijene i prepoznaju kvalitetu, sadržaj i ponudu. Projekt se kroz godine pokazao uistinu sjajnom inicijativom poglavito kada je riječ o doprinosu brojnim udrugama kroz plemenitu notu Dubrovačke trpeze. Hvala vam što uspješno promovirate naš grad, našu tradiciju, gastronomiju i identitet, što nas uistinu i definira kao destinaciju izvrsnosti. Moramo biti ponosi na ovu tradicionalnu akciju, koja pokazuje zajedništvo, društvenu odgovornost i solidarnost prema najpotrebitijima u  zajednici”, kazao je u ovoj prigodi dubrovački gradonačelnik Mato Franković, dodijelivši potom ček predstavnici Udruge Rina Mašera, Karolini Matuško.

 

Predstavnica Udruge zahvalila je svim organizatorima, Gradu, sugrađanima i posjetiteljima na kako je istaknula zaista vrijednoj novčanoj podršci usmjerenoj prema djelovanju udruge, promicanju kreativnih aktivnosti unutar iste i mogućnostima angažiranja potrebnog kadra.  

 

Naime, na trpezi dugoj 106 metara na glavnoj dubrovačkoj ulici Stradunu, u organizaciji Grada Dubrovnika, Turističke zajednice grada Dubrovnika, Županije Dubrovačko-neretvanska, Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Dubrovnik, Obrtničke komore Dubrovačko-neretvanske županije, Ceha ugostitelja i TUŠ Dubrovnik sudjelovao je 31 izlagač, od hotela, restorana, pekarnica, slastičara, ugostitelja i vinara. 

 

 

 

lijevo
desno