VK Jug, osvajači Regionalne lige, na prijemu u Gradu

Gradonačelnik Mato Franković, zamjenica Jelka Tepšić i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić primili su, u povodu osvajanja Regionalne lige, igrače, trenera Vjeka Kobešćaka i Upravu Vaterpolskog kluba Jug Adriatic osiguranje. Ovo je ukupno 69. trofej u povijesti kluba te peto osvajanje Regionalne lige.

 

- Dubrovački sport je prepoznat, imamo mi više sportova u gradu, ali Jug je Jug, sinonim Dubrovnika i sporta. Mislim da to trebamo njegovati i čuvati te nastavljati tradiciju u budućnosti – istaknuo je gradonačelnik Franković.

 

Predsjednik Uprave VK Jug Adriatic osiguranje Tomislav Dumančić se u ovoj prigodi zahvalio Gradu Dubrovniku na pomoći kroz dugi niz godina te svim sponzorima. Naglasili su da je godina bila teška, ali da je ovo već treći trofej u sezoni i da nastavljaju dalje, trenutno na prvenstvo Hrvatske.

 

– Uspjesi drugih sportaša posljednjih sezona su vrlo veliki što mi ne doživljavamo kao konkurencija već zajednički uspjeh. Posljednje dvije, tri sezone su bile zaista posebno izazovne za sve, i za mlađe i seniorske selekcije, ali u svemu smo uspjeli ostvariti izuzetne rezultate te ćemo udariti temelje da budemo uspješni i u sljedećem narednom periodu – poručio je trener Vjeko Kobešćak.           

  

 

lijevo
desno