Viceprvakinje svijeta iz plesnog studija Step'n Jazz primila zamjenica Tepšić

 

Viceprvakinje svijeta i članice dubrovačkog plesnog studija Step'n Jazz predvođene trenericom Lindom Valjalo primila je danas u Velikoj vijećnici zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić. 

 

Zamjenica Tepšić uputila je iskrene čestitke plesačicama i cijelom timu plesnog studija Step'n Jazz. 

 

„Ispred Grada Dubrovnika želim poručiti vama drage plesačice kako ste ostvarile sjajan rezultat i na vas smo iznimno ponosni, ali i na vaše trenere, koreografe i roditelje koji su vam vjerujem bili najveća podrška. Uistinu je lijepo kada naš grad ima pregršt talenata kako u sportu tako i u plesu i umjetnosti, koje zahtjevaju ulaganje napora i rada koji mogu dovesti do ovakvog postignuća. Uz vas smo bili i nastavit ćemo vas vjerno bodriti u budućim najtecanjima“, riječi su koje je plesačicama uputila zamjenica Tepšić. 

 

Na svjetskom prvenstvu u stepu koje se koncem studenog održalo u Velikoj Gorici plesači studija Step'n Jazz sudjelovali su na natjecanju u svim dobnim kategorijama. Seniori su se proslavili sjajnim drugim mjestom, dok su juniorske formacije ostvarile uspjeh i to plasmanom na treće mjesto ovog prestižnog međunarodnog natjecanja. Oni najmlađi u kategoriji do 12 godina iz dubrovačkog plesnog studija svoje su talente po prvi puta pokazali i završili na 6. mjestu. 

 

lijevo
desno