U Mokošici, na Kantafigu i na Batali započeli radovi na održavanju sportskih i dječjih igrališta

Grad ZA djecu
Kvaliteta života
U sklopu aktivnosti na održavanju dječjih i sportskih igrališta koje provodi Upravni odjel za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu obnovljeno je sportsko igralište „Naš dom“ u Novoj Mokošici, a uređeno je i igralište na Kantafigu kao i dječje igralište na Batali.


Sportsko igralište u naselju „Naš dom“ prošlo je pravu preobrazbu. Provedeni su radovi zamjene i bojanja ogradne konstrukcije te pletiva mreže uz ojačanje konstrukcije iza golova. Obojani su rukometni golovi i košarkaške konstrukcije te je izvršena zamjena mrežica na golovima i obručima. Postavljene su dvije nove košarkaške ploče, betonski zidovi su prebojani, a igralište je ocrtano.

Na sportskom terenu na Kantafigu izvršena je zamjena i bojanje ogradne konstrukcije i pletiva mreže te ocrtavanje terena. Također su ojačane konstrukcije iza samih golova, dok su na dječjem igralištu na Batali izvršeni potrebni popravci na spravama.

U tijeku su opsežniji radovi na održavanju sportskog igrališta u Mokošici (Na moru), a sukladno planu rada Odjela slijede popravci i obnove sportskih terena u Čokolinu, na Montovjerni, na Ilijinoj glavici, u Mokošici (Između dolaca) te dječjih igrališta u Mokošici, Zatonu, u Pilama i u Uvali Lapad.
 

lijevo
desno