U Centru za mlade Dubrovnik održan pripremni sastanak za organizaciju programa "Šarena zima u Uvali" Dubrovačkog zimskog festivala

Pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić je sa svojim suradnicima organizirao sastanak s udrugama i organizacijama koje su bile partneri Grada Dubrovnika u organizaciji dosadašnjih izdanja programa "Šarena zima u Uvali" Dubrovačkog zimskog festivala.

 

Na sastanku su se prvo analizirali rezultati prošlogodišnjeg izdanja Šarene zime u Uvali. Jednodušna je ocjena svih partnera u organizaciji Šarene zime u Uvali kako je program bio dobro osmišljen i u potpunosti realiziran na zadovoljstvo naših sugrađana, poglavito onih najmlađih. Jedina primjedba odnosila se na nedovoljnu vidljivost programa u javnosti.

 

Na sastanku su utvrđene i temeljne postavke za program ovogodišnje Šarene zime u Uvali. Svi će partneri u najkraćem vremenu dostaviti svoje preliminarne prijedloge za program "Šarena zima u Uvali 2023/24." s ciljem da ovogodišnji program bude još bogatiji i kvalitetniji.

 

Kao popratno događanje ovog sastanka, udruga Luža postavila je u središnjoj dvorani Centra za mlade izložbu fotografija "Šarena zima u Uvali 2022/23".

lijevo
desno