Sudjelujte u mjesecu hrvatskog turizma!

Ministarstvo turizma i sporta i Hrvatska turistička zajednica pozivaju turističke djelatnike da budu dio promocije hrvatskog turizma.

 

Mjesec hrvatskog turizma je akcija Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice kojom se u razdoblju od 1.10.2021. do 31.10.2021. omogućuje svim građanima Hrvatske da posjete i upoznaju druge dijelove naše zemlje uz brojne uštede. Na ponudi će biti razni turistički proizvodi, od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.

 

Zahvaljujući prošlogodišnjem uspjehu, akciju Tjedan odmora vrijedan proširen je na cijeli mjesec. U akciju se mogu uključiti svi turistički gospodarski subjekti: hotelske kuće, privatni iznajmljivači, restorani, parkovi prirode i nacionalni parkovi, muzeji, galerije, adrenalinski turizam, aktivnosti i dr. Cilj projekta je potaknuti ponovno turiste na putovanja po Hrvatskoj nudeći niže cijene turističkih usluga ove godine od 1. do 31. listopada. Popustima od 35 i više posto produžimo trajanje postsezone te dodatno poboljšajmo odlične ovogodišnje rezultate.  

 

U promotivnoj akciji sudjelovat će niz kategorija turističkih usluga, od ponuđača smještaja i ugostitelja do prijevoznika te mnogih drugih kolega koji djeluju u našem sektoru.

 

Turističke usluge zaintresirani mogu prijaviti od ponedjeljka, 20. rujna, na web stranici www.mjesechrvatskogturizma.hr. Svi detalji vezani za predmetnu akciju dostupni su na adresi elektroničke pošte info@mjesechrvatskogturizma.hr.