SJAJNI KOŠARKAŠI KK DUBROVNIK NA PRIJEMU Gradonačelnik: Košarka se u naš grad vratila na velika vrata, postignuća su dokaz visoke kvalitete i ambicije

 

U povodu plasmana seniora u Premier ligu, osvajanja prvenstva Hrvatske najmlađe selekcije i kadeta koji su zlatno odličje s Kupa regija donijeli u Dubrovnik, gradonačelnik Mato Franković i zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić primili su danas u Velikoj vijećnici košarkaše Košarkaškog kluba Dubrovnik, članove Upravnog odbora i stručni stožer.

 

Čestitku ispred Grada Dubrovnika uputio je gradonačelnik, poručivši mladim košarkašima da i u novoj sezoni ostanu dosljedni i puni elana u borbi za šampionske trofeje. 

 

“Košarka se u naš grad vratila na velika vrata, nakon dugih 10 godina, zadovoljstvo mi je ispred Grada Dubrovnika i u svoje osobno ime čestitati košarkašima, trenerima i upravi kluba na brojnim rezultatima koji su ostvareni i zbog kojih svi moramo biti ponosni. Košarkaši klub Dubrovnik još je jednom zasjenio najveće košarkaške gradove poput Zagreba, Šibenika i Zadra. Odličja i medalje potvrda su kvalitete i ambicije, košarkaša, ali i izvrsnih košarkašica Raguse. Puno je uzornih sportaša u našem gradu i izvan njega, pa želim u ovoj prigodi spomenuti i sjajnog Maria Hezonju, koji je s Real Madridom osvojio Euroligu. Dokaz je to kako dubrovačka škola košarke zaista ima perspektivu, talentirane mladiće i trenere koji ih znaju na pravi način usmjeriti, naglasio je gradonačelnik Franković u ovoj prigodi, dodavši kako će gradska uprava maksimalno poduprijeti KK Dubrovnik, poglavito u onom financijskom dijelu, kako bi se mogli mirno orijentirati na daljnja natjecanja i uspjehe. 

 

Predsjednik Košarkaškog kluba Dubrovnik Božo Koprivica zahvalio se predstavnicima Grada na prijemu i potpori koju pružaju kroz sve ove godine. Istaknuo je, kako su rezultati najmlađih košarkaša, kadeta i seniora došli uz puno njihovog osobnog zalaganja, ali i zahvaljujući angažmanu svih dionika kluba.

 

 

lijevo
desno