Sanitat pokrenuo internetsku platformu Dubrovačka placa

Kvaliteta života
koronavirus

S ciljem očuvanja lokalnog gospodarstva te olakšanja plasmana proizvoda OPG-ova i zahtjeva kupaca u novonastalim u uvjetima, tvrtka Sanitat pokrenula je internetsku platformu Dubrovačka placa. 

 

Kroz ovaj projekt lokalno stanovništvo lakše će doći do domaće, kvalitetne i svježe hrane te tako poduprijeti lokalne OPG-ove u njihovoj proizvodnji i opstanku. 

 

U Sanitatu se nadaju kako će ova suvremena verzija gradske place, koja je i jednostavna za korištenje, naići na odobravanje sugrađana i kako će je rado koristiti. Pozivaju sve OPG-ove, ribarske obrtnike i ostale da se priključe platformi i počnu koristiti Dubrovačku placu putem sljedećeg linka https://dubrovackaplaca.sanitat.hr/. 

 

Prijava u sustav je jednostavna kao i unos proizvoda koji se nude, a kupci imaju prilagođen pregled koji im omogućava odabir proizvođača prema lokaciji i mogućnosti dostave. Kupci također imaju mogućnost pregleda svih OPG-ova koji koriste platformu te njihove kontakte kao i pregled cijena proizvoda. 

 

Od funkcionalnosti koje ova Dubrovačka placa pruža ističe se definiranje proizvoda prema kategoriji i tipu proizvoda, praćenje najbližih proizvođača za kupca na temelju geolokacije, organizacija dostave naručenih proizvoda na temelju geolokacije, jednostavna i detaljna tražilica proizvoda uz opcije filtriranja najbližih proizvođača i kupaca, pa čak i mogućnost ocjene kvalitete za pojedine narudžbe.

 

Za sva pitanja i prijedloge kao i dodatne upute o radu unutar sustava dostupna je e-mail adresa dubrovackaplaca@sanitat.hr i telefonski broj +385 20 640 140.