Radionica Foruma mladih "Filmsko stvaralaštvo djece i mladih" iznjedrila sedamnaest sjajnih filmova

Završnica četvrte radionice Foruma mladih za pedagošku godinu 2024/2025. pod nazivom "Filmsko stvaralaštvo djece i mladih" održala se 30. siječnja u kinu Visia.

 

Radionica je iznjedrila sedamnaest sjajnih filmova u raznim žanrovima, od animiranih i dokumentarnih filmova, preko radionica sinkronizacije i najava za knjige do igranih filmova.

 

Dio filmova nastao je u suradnji s Ljetnom školom filma Šipan i Dubrovačkim filmskim festivalom, a zapaženi su i filmski radovi nastali u dubrovačkim osnovnim i srednjim školama i učeničkim domovima.

 

Koordinator ove forumske radionice bio je Miro Bronzić, koji je sjajno vodio završnu priredbu, predstavivši sudionike radionice i njihove motive, iskustva i planove za buduće projekte.

 

U ime Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo, organizatora Foruma mladih Grada Dubrovnika, nazočne je pozdravio pročelnik Dživo Brčić, zahvalivši i pohvalivši sve sudionike radionice. Radionica "Filmsko stvaralaštvo djece i mladih" najbolji je pokazatelj uspješnosti Foruma mladih, jer je u program Foruma uvrštena upravo na inicijativu entuzijasta koji se bave mentorskim radom u kreiranju video i filmskih uradaka s mladima i za mlade.

lijevo
desno