PRVI PUT U DUBROVNIKU - Drive in kino u Luci Gruž povodom Dana državnosti

Na inicijativu Grada Dubrovnika te uz potporu Luke Gruž, Lučke uprave i Turističke zajednice Grada Dubrovnika, Kinematografi Dubrovnik pozivaju sve svoje sugrađane na prvo Drive-in kino u Luci Gruž od 29. do 31. svibnja 2020. povodom obilježavanja Dana državnosti.

 

Za ovo prvo javno okupljanje nakon karantene, doduše u automobilima, koje će se događati na zapadnom parkingu Luke Gruž, filmski program je sljedeći: prvog dana, u petak 29. 05. u 21 sat na programu je romantična komedija Woodyja Allena „Kišni dan u New Yorku“, na sam Dan državnosti, u subotu 30. Svibnja u 21 sat na rasporedu je film Krsta Papića iz 1991. g „Priča iz Hrvatske“ i u nedjelju, 31. 05. filmskim klasikom „Bonnie i Clyde“  Arthura Penna, završava trodnevno drive-in kino Dubrovnik.

 

Paket ulaznica od 60 kn po automobilu, u kojem mogu biti dvije osobe, uključuje dvije ulaznice, dva paketa kokica i dva pića, a mogu se kupiti na web stranici www.kinematografi.org , www.ulaznice.hr ili na sam dan projekcije na ulazu u Luku Gruž. Mjesta su ograničena, a ulaz automobila će biti dozvoljen od 19.45 do 20.45 sati.

 

lijevo
desno