Programom "Ođe ođe nazdravlje vam" nastavljena "Šarena zima u Uvali"

“Šarena zima u Uvali” Dubrovačkog zimskog festivala nastavila se 17. prosinca programom pod nazivom “Ođe, ođe nazdravlje vam”, koji je donio nekoliko zanimljivih radionica i događanja.

 

Program je u jutarnjim satima otpočeo regatom jedrlica na daljinsko upravljanje na plaži u Uvali Lapad, koju je organizirao Jedriličarski klub Hydro.

 

Na pozornici kraj fontane nastupio je Dječji zbor Dubrovnik pod vodstvom Paole Dražić Zekić i Sanje Dražić s kolendama iz Dubrovnika i okolice, još jednom oduševivši brojnu publiku.

 

U nastavku programa nastupila su dva zanimljiva mlada glazbena sastava, koji djeluju u sklopu programa udruge Podroom kulturno društvenog centra TUP. Svoj prvi javni nastup imao je sastav Music Soul kojeg sačinjavaju četiri učenika  osnovne škole. Vode ih Ivica Glunčić i Ivan Jakić, dugodišnji glazbenici voditelji programa udruge Podroom za razvoj glazbene scene. Nastupio je i band Oksidi koji već ima iskustvo javnih nastupa, sačinjavaju ga učenici dubrovačkih srednjih škola. Njihov je voditelj profesor Frano Pavlović koji već godinama pomaže u formiranju dubrovačke glazbene scene, obrazujući I uvježbavajući mlade glazbenike.

 

Program je nastavljen u popodnevnim satima likovnom  radionicom pod nazivom  „Rudolf“ Art studija Kantunić u Nobilis Sunset Beach, radionicom “Šareni strujni krug i svijetleće čestitke” u organizaciji Informatičkog kluba Futura i Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika te radionicom brodomaketarstva u organizaciji Društva modelara "Argosy" i Modelarskog instituta "Nave Dumins".

lijevo
desno