Pročelnik Miljanić otvorio BEE konferenciju

Četvrta međunarodna BEE Business and Entrepreneurial Economics konferencija 2019. započela je danas u hotelu Grand Villa Argentina i trajat će do 18. svibnja, a otvorio ju je pročelnik Upravnog odjela za turizam, gospodarstvo i more Marko Miljanić. Cilj konferencije je iskoristiti znanstveni, istraživački, obrazovni, poslovni i poduzetnički potencijal koji bi pridonio održivom razvoju.

 

Pročelnik Miljanić je zaželio dobrodošlicu svim sudionicima istaknuvši da je velika čast što je Dubrovnik izabran za domaćina ove značajne konferencije. Podsjetio je na dio aktivnosti i mjera koje Grad Dubrovnik provodi za poduzetnike, među kojima se ističu sustavi potpora tradicijskim obrtima i ženama poduzetnicima. Osvrnuo se također na turističku sezonu koja je postala uspješna i van ljetnih mjeseci te na projekt „Respect The City“ kojim se želi sačuvati kulturna baština, ostvariti bolji životni standard stanovnika te osigurati kvalitetniji doživljaj turistima.

Konferenciju organizira Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu te je pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske i Hrvatske gospodarske komore.

lijevo
desno