Prijem za sudionike Feste Dubrovnik 2019.

Tradicionalni prijem za sudionike Feste Dubrovnik održan je u četvrtak, a tom prigodom je vodstvo istoimene udruge i veliki broj suradnika koji sudjeluju u organizaciji ove humanitarne manifestacije pozdravio dubrovački gradonačelnik Mato Franković. Svima se zahvalio što već 18 godina organiziraju Festu priređujući program u dijelu godine u kojem nema puno događanja.

Prijemu su prisustvovali organizatori Feste Darija Mikulandra Žanetić i Slobodan Nano Vlašić, te brojni suradnici Feste i oni koji nastupaju.

 

Festa Dubrovnik nudi ove godine bogati glazbeni program koji je započeo Festom od Klapa u Kazalištu Marina Držića, a u nastavku slijedi i koncert opernih diva u Crkvi svetog Vlaha te humanitarni gala koncert na kojem će nastupiti simfonijski orkestar pod ravnanjem dirigenta Alana Bjelinskog, u društvu velikih imena estrade. Osim toga toga, u sklopu Feste organizirana je radionica o tradicionalnim jelima i vinima za sv. Vlaha, izložba „Orlando i sv. Vlaho“, treća po redu dubrovačka rock parada, Festa od vina te Promocija knjige francuskog prijevoda Držićeva Skupa.

lijevo
desno