Predsjednik Gradskog vijeća Potrebica sudjelovao na svečanoj ceremoniji dodjele diploma studentima Libertasa

 

Predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica sudjelovao je danas u kongresnoj dvorani Hotela Dubrovnik Palace na svečanoj promociji dodjele diploma studentima Libertas međunarodnog sveučilišta.  

 

Uz voditelja današnje promocije i Podružnice Dubrovnik Milana Perića i pročelnicu Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske Skupštine Žaklinu Marević, predsjednik GV Potrebica održao je pred visokim uzvanicima i okupljenima prigodni govor. 

 

Kao predstavnik Grada Dubrovnika izrazio je zadovoljstvo što ima priliku uputiti čestitke diplomantima i zahvaliti im ovom prilikom na njihovom odabiru za studiranjem upravo u našem gradu te prepoznavanju istog kao dobre sredine za učenje i obrazovno usavršavanje. 

 

“Danas ste vi, dragi diplomanti zakoračili u jedan akademski razred i pritom ušli u klub od 25 posto visoko obrazovanih stanovnika Republike Hrvatske. Na tome vam čestitam, kao i vašim roditeljima koji su zasigurno iznimno ponosni. Znanje i kompetencije koje ste stjecali tijekom vašeg obrazovanja i koje ste u konačnici dobili ovom diplomom, na jedan nevidljivi način vam daje mogućnost da svoj osobni i profesionalni put nastavite u gradu, diljem naše zemlje i diljem svijeta. Ujedno diploma vam otvara prostor za unapređenje vještina koje ste stekli i koje vam osiguravaju to da svoj potencijal nastavite razvijati u punini, pronoseći jedinstveno iskustvo sa ovog sveučilišta i iz Dubrovnika. Kao netko tko je dio akademske zajednice, s ovog mjesta želim poručiti vama dragi studenti da se ne zaustavljate tu gdje ste došli. Danas je prisutan trend cjeloživotnog obrazovanja, vjerujem stoga da će mnogi od vas nastavit se usavršavat na idućim razinama koje slijede, a to je diplomski studij koji nosi sigurnu budućnost”, riječi su koje je studentima Libertasa uputio predsjednik GV Potrebica. 

 

Posebne je zahvale uputio upravi Libertas međunarodnog sveučilišta, poput profesora Milana Perića koji djeluju u smjeru da se Dubrovnik pozicionira kao grad kvalitetnog obrazovanja i perspektive za sve mlade naraštaje. 

 

lijevo
desno