Predsjednik Gradskog vijeća Potrebica sudjelovao na stručnom skupu ravnatelja učeničkih domova

 

Otvorenje stručnog skupa ravnatelja učeničkih domova Republike Hrvatske na temu međunarodnih projekata i njihove implementacije u radu domova održano je danas u Hotelu Lero. Dvodnevnom skupu radnog karaktera nazočio je i prigodni govor održao predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica. 

 

Predsjednik Gradskog vijeća Potrebica izrazio je kao predstavnik Grada Dubrovnika zadovoljstvo današnjim skupom koji je, kako je istaknuo, sjajna prilika za razmjeniti promišljanja i iskustva u radu sa mladim ljudima i učenicima koje treba u odgojnom i obrazovnom smislu usmjeriti na pravi put kako bi stvorili perspektivnu budućnost. 

 

“Dragi ravnatelji, vaša uloga u životima učenika izuzetno je važna, obzirom na to da uz djelatnike domova jako puno vremena provodite s njima i pružate im podršku u tome da iskažu vlastite sposobnosti koje će sutra znati samostalno primjeniti. Glavne teme današnjeg stručnog skupa jesu međunarodni projekti i europske integracije, stoga moram kazati kako je zahvaljujući ulasku Hrvatske u Europsku uniju, našim učenicima i studentima otvorena mogućnost sudjelovanja u različitim projektima poput Erasmus programa”, istaknuo je predsjednik GV Potrebica. 

 

Pozdravnu riječ okupljenima uputili su i zamjenik župana Dubrovačko – neretvanske županije Joško Cebalo, voditeljica Županijskog stručnog vijeća  za ravnatelje učeničkih domova Suzana Jambrešić i savjetnik za ravnatelje iz Agencije za odgoj i obrazovanje Arsen Badurina. 

 

 

 

lijevo
desno