Ponovno se, uz iznimke, pokreće naplata parkiranja

koronavirus

Sanitat Dubrovnik obavještava da sukladno zaključku Gradskog vijeća od 1. svibnja ponovno počinje naplata usluge parkiranja.  

 

Sva parkirališta započet će s regularnim radom osim parkirališta u zoni 0, (koja obuhvaća parking Pile i parkirališna mjesta u Ulici branitelja Dubrovnika te parkiralište Žičara - donji plato. Zbog smanjenja doticaja s naplatnim aparatima i sigurnosti korisnika, korištenje ovih parkirališta će još ostati besplatno te će zbog toga rampe na ovim parkiralištima biti podignute. 

 

Napominjemo i to da je sukladno navedenom zaključku Gradskog vijeća odlučeno da se korisnicima privremene novčane pomoći, kao od jedne mjere Grada Dubrovnika za prevladavanje krize, parkiranje neće naplaćivati do 30. lipnja.

 

Također, blagajna Sanitata započet će s radom u ponedjeljak, 4. svibnja u radnom vremenu od 7:30 do 13:30 sati te od 14:30 do 19:30 sati uz propisane mjere sigurnosti (obavezna dezinfekcija ruku, jedna osoba u prostoru). U vremenu između dvije smjene rada blagajne provodit će se dezinfekcija prostora.

 

Iz Sanitata pozivaju sugrađane da, ako to već nisu, preuzmu mobilnu aplikaciju Dubrovnik Smart Parking. Dubrovnik Smart Parking aplikaciju možete to napraviti putem sljedećih linkova za Android i za IOS

 

ili putem QR kodova

 

Za Andoid 

QR kod Android

 

Za iOS