PODRŽIMO NAŠ GRAD I ove godine, Dubrovnik u utrci za Najljepši Advent!

U organizaciji portala gradonačelnik.hr i Ministarstva turizma i sporta u tijeku je izbor za Najljepši Advent u Hrvatskoj u koji se uključilo 48 gradova i 16 općina, među kojima i Dubrovnik. 

 

Fotografije advenata malih, srednjih, velikih gradova i općina objavljenje su na Facebook stranici gradonačelnik.hr gdje zainteresirana javnost može lajkati favorite i tako pomoći u borbi za titulu najljepšeg hrvatskog adventa po izboru Facebook publike.

 

Do petka, 5. siječnja 2024. do kada traje glasovanje moguće je klikom na fotografiju odabrati ovogodišnji Najljepši Advent!

 

U kategoriji velikih gradova (gradova s preko 35 tisuća stanovnika i sjedišta županija) natječe se 16 gradova uz Dubrovnik: Bjelovar, Čakovec,Gospić, Karlovac, Koprivnica, Krapina, Pula, Rijeka, Samobor, Šibenik, Varaždin, Velika Gorica, Virovitica, Vukovar i Zadar.

 

I ove vas godine pozivamo da se uključite te da lajkom podržimo naš Grad i lokalnu zajednicu koja je uložila trud kako bi stanovnicima i posjetiteljima uljepšala blagdanske dane i osigurala što svečanije i veselije ozračje. Ujedno, prilika je ovo za prepoznavanje inovativnih turističkih proizvoda i uvođenja novih zabavnih sadržaja tijekom blagdanskog razdoblja.

 

lijevo
desno