Održan prijem za košarkašice Raguse, prvakinje Hrvatske

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković danas je u Velikoj vijećnici primio košarkašice KK Raguse povodom trećeg uzastopnog osvajanja državnog naslova. 

 

Prijemu su nazočili članovi Uprave kluba Ragusa, predsjednik Lukša Matušić i dopredsjednik Srđan Benić te trenerice košarkašica Cvetana Matić i  Alma Majstorović. 

 

Čestitku na još jednoj tituli uputio je gradonačelnik Franković, iskazavši u ovoj prigodi punu podršku košarkašicama za sva nadolazeća natjecanja. 

 

“Samo riječi hvale i ponosa imam za uputiti našim sjajnim košarkašicama koje su nas  još  jednom obradovale. Izgledi ženske i muške košarke jako su dobri, rezultati pokazuju perspektivu koja nadilaze sva očekivanja. Putem Dubrovačkog saveza športova nastavlja se potpora, a gradska uprava vjerno kao i uvijek stoji iza kluba”, riječi su gradonačelnika Frankovića.

 

Predsjednik kluba Ragusa Matušić zahvalio je gradonačelniku na današnjem prijemu, dodavši kako smatra da je učinjen uistinu lijep rezultat za ovaj grad koji ide u korist  razvoja dubrovačkog sporta.

 

“Posebno nas vesele uspjesi naših cura, kako seniorki tako i onih u svim ostalim kategorijama. Svakodnevno na terenu pokazuju veliku želju i timski angažman, što rezultira izvanrednim postignućima”, zaključno je kazao predsjednik KK Ragusa Lukša Matušić. 

 

 

lijevo
desno