Odabrana ponuda za školski namještaj i opremu OŠ Montovjerna

Grad ZA učenike i studente

Završen je postupak odabira ponuda za učionički i uredski namještaj i opremu OŠ Montovjerna te je u ponovljenom postupku odabrana ekonomski povoljnija ponuda zajednice ponuditelja Školski servis d.o.o. i Di Čazma d.o.o. u ukupnom iznosu od 2.596.463,75 kuna, uključujući PDV.

 

Nakon proteka roka mirovanja od 15 dana bez žalbi s odabranom zajednicom ponuditelja potpisat će se ugovor, kada počinje teći i rok za isporuku odnosno ugradnju opreme, a koji iznosi 60 dana.

 

Podsjetimo, nabavka opreme za OŠ Montovjerna podijeljena je u tri grupe: uredski i učionički namještaj i oprema, oprema za dvoranu te oprema za kuhinju, za koju je ugovor potpisan još 23. travnja te je ujedno počeo teći rok od 60 dana za isporuku i ugradnju te grupe opreme.

 

-„Vjerujem da će sva potrebna oprema biti u potpunosti nabavljena, isporučena i ugrađena do rujna mjeseca, a ako kojim slučajem bude nekih neželjenih i nepredviđenih okolnosti onda ćemo pronaći načina da nastava u novoj školi počne na vrijeme, bez odgoda. Dakle, škola će sigurno biti otvorena u rujnu i djeca s Montovjerne će nastavu pohađati u svojoj, novoj, školi“, poručio je ovom prilikom gradonačelnik Mato Franković.

 

Osnovna škola Montovjerna prva je škola koja se u Dubrovniku izgradila nakon 1985. godine i najveći je pojedinačni kapitalni projekt u osnovnoškolskom obrazovanju. Investicija je ukupno vrijedna preko 75 milijuna kuna.