Od ponedjeljka redovan rad vrtića, upisi za novu pedagošku godinu od 4. lipnja

Grad ZA djecu

Dječji vrtići Dubrovnik od ponedjeljka, 25. svibnja vraćaju se svom redovnom radu, što znači povratak djece u vrtićke skupine bez potpisivanja izjave roditelja i bez obzira na njihov radni status. Odluka o otvaranju vrtića donesena je nastavno na objavu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo od ove srijede kako je prema epidemiološkoj situaciji sigurno da se sva djeca vrate u vrtiće, kao i na razrednu nastavu, pridržavajući se posebnih uputa za sprječavanje širenja zaraze koronavirusom.

 

Na prijedlog gradonačelnika Mata Frankovića, za vrijeme trajanja posebnih uvjeta rada škola i vrtića od 19. ožujka svi roditelji bili su u potpunosti oslobođeni plaćanja cijene programa dječjih vrtića i jaslica, bez obzira je li dijete pohađalo vrtić u tom razdoblju. Zbog neizvjesne ekonomske situacije za sve sugrađane, ova financijska olakšica ostaje na snazi do 30. lipnja. Roditeljima koji su izvršili uplatu punog iznosa za mjesec ožujak, preplaćeni dio će se umanjiti prilikom uplate za sljedeći mjesec, a o svim detaljima izvijestit će ih Dječji vrtići Dubrovnik.

 

Upisi novih polaznika u dječje jaslice i vrtić za pedagošku 2020./2021. godinu počinju 4. lipnja, a početak nove pedagoške godine je 1. rujna 2020. Zahtjevi se zaprimaju se isključivo online putem aplikacije za upis koja se nalazi na internetskoj stranici Dječjih vrtića Dubrovnik www.vrtici-du.hr od 4. lipnja do 12. lipnja 2020. do 24:00 sata kada se aplikacija automatski zatvara.

 

Dokumenti uz članak
Upute_vrtici_skole (1).pdf
Upute_vrtici_skole (1).pdf
Upute_vrtici_skole (1).pdf